MIJN LEIDSCHE RIJN

Wil je ook wonen in een ruim opgezette woonwijk met veel groen, speelvoorzieningen en waterpartijen? Wil je ook je kind leren fietsen op Het Lint? En bovenal, wil je ook veel huis voor je geld? Dat kan! 

Geluksvogels Ellen en Rolf gingen je voor. Zij  wonen al in Leidsche Rijn! Met hun tuingerichte woonkamer, luxe Boretti fornuis, fraaie bamboe houten vloer en ruime walk‐in closet kunnen ze hun geluk niet op. Dit is ‘t. Wow. Een droom die uitkomt.  Hier hebben ze hun hele leven naar  gestreefd. Keihard voor gestudeerd. Carrière voor gemaakt. Om op deze waanzinnige plek uit te komen. Vanaf dit  punt kan hun leven echt beginnen. Samen met hun drie bloedjes van kinderen.  Als Ellen en Rolf op zondag door het Máximapark (bak)fietsen met de wind door hun haren en de zon op hun gezicht, knijpen ze zichzelf. Is dit echt of is dit een droom?

→ Wil jij dit ook? Dat kan! Ellen en Rolf delen hun succesverhaal graag met anderen. Ze nodigen je van harte uit. In hun huis. In hun woonkamer. In hun Leidsche Rijn. Kom langs en leer van heuse ervaringdeskundigen. 
Geluk is maakbaar. Echt.